PARTNERS

  Security Riskmanagement B.V. werkt samen met diverse partners.

  is een specialist in advies en trainingen vanuit de visie van Predictive Profiling. RIFS ondersteund de visie en aanpak van OrcaSecure en ontwikkeld en voert diverse projecten gezamenlijk uit.

  is een management adviesorganisatie en helpt organisaties met het inrichten en oplossen van organisatievraagstukken. Voor en in samenwerking met Promundo heeft RIFS meerdere complexe en hoog risico projecten uitgevoerd.

  ABCO Beveiliging is een system integrator gespecialiseerd in de advisering, levering, implementatie en borging van fysieke beveiligingsmaatregelen vanuit een Total Care aanpak.

 Leidse Onderwijs Instellingen verzorgt vele HBO en MBO erkende opleidingen tot korte programma’s. RIFS Security RiskManagement B.V. is verbonden als afstudeerdocent voor de HBO opleiding Security Management.

 Het IMF is gespecialiseerd in het uitgeven van schriftelijke praktijkcursussen en het organiseren van post-HBO opleidingen, masterclasses en (gecertificeerde) trainingen. RIFS Security Management B.V. heeft meegewerkt aan de ontwikkeling en verzorgen van meerdere trainingen op het gebied van security management.